Αρχική InfoDad Δ. Αιγάλεω: Πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων για ανέργους και ανασφάλιστους

Δ. Αιγάλεω: Πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων για ανέργους και ανασφάλιστους

2012-10-25-DoctorAppointmentΟ Δήμος Αιγάλεω σας καλεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου  17.30-19.30, στην ενημερωτική εκδήλωση «Σακχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακά νοσήματα, Καρκίνος» στο Πνευματικό Κέντρο «Γ.Ρίτσος». Με την εκδήλωση αυτή θα γίνει η έναρξη του προγράμματος δωρεάν εξετάσεων για μακροχρόνια ανέργους και ανασφαλίστους πολίτες για την πρόληψη του σακχαρώδους διαβήτη, των καρδιαγγειακών νοσημάτων και του καρκίνου.

Το πρόγραμμα για τις δωρεάν εξετάσεις αποτελεί συνεργασία του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου - Προαγωγής Υγείας, του Ινστιτούτου Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής και του Δήμου Αιγάλεω.  Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν: μέτρηση σακχάρου, χοληστερόλης, αρτηριακής πίεσης, μαστογραφία, τεστ Παπανικολάου, ανίχνευση αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν:

1.Κάτοικοι Αιγάλεω μακροχρόνια άνεργοι (με κάρτα ανεργίας πάνω από 12 μήνες).

2.Ηλικία 40-60 ετών.

3. Ανασφάλιστοι με ληγμένο βιβλιάριο και υπεύθυνη δήλωση.

Για την εγγραφή στο πρόγραμμα και τη συμμετοχή στον προληπτικό έλεγχο είναι απαραίτητο να προσκομισθεί επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ελλησπόντου 7. Τηλέφωνο: 210 5315507.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter