Αρχική Γωνιά του μαθητή Δ. Φαιστού: Ελάτε να μάθουμε πώς συνδέονται "οι διαταραχές του λόγου και η σχολική μελέτη (27/1)

Δ. Φαιστού: Ελάτε να μάθουμε πώς συνδέονται "οι διαταραχές του λόγου και η σχολική μελέτη (27/1)

iStock_000010567140Smallspeedch_problems_HZeUImHnYv_lΟ Δήμος Φαιστού διοργανώνει την εκδήλωση «Διαταραχές του Λόγου και Σχολική Μελέτη» η οποία είναι αφιερωμένη τόσο στο παιδί όσο και στους γονείς, με κεντρική ομιλήτρια την λογοπαθολόγο κ. Ρουσοχατζάκη Μαρία τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 18 το απόγευμα στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μοιρών.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι πολλά και ενδιαφέροντα για όλους τους γονείς και αφορούν το κρίσιμο αναπτυξιακό στάδιο του παιδιού.

  • Ποιες είναι οι δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν σχετικά με την ανάπτυξη της γλώσσας, στην ομιλία και στον λόγο.
  • Πώς αναγνωρίζονται τα προβλήματα του λόγου και ποιοί έχουν ανάγκη λογοθεραπείας.
  • Ποια τακτική ακολουθείται για την αντιμετώπιση αυτών των διαταραχών.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το θέμα της σχολικής μελέτης που απασχολεί πολύ τους γονείς στην καθημερινότητα τους. Ερωτήματα όπως, πώς οργανώνουμε την σχολική μελέτη του παιδιού μας και πώς προετοιμάζουμε τα μαθήματα για την επόμενη ημέρα θα τεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Η ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση για τα θέματα αυτά με τους γονείς, επίλυση αποριών και προτάσεις από την κα Ρουσοχατζάκη για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα. Μ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.