Αρχική InfoDad Δ. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: Προληπτικός έλεγχος υγείας για όλους τους πολίτες (7-11/10)

Δ. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: Προληπτικός έλεγχος υγείας για όλους τους πολίτες (7-11/10)

Doctor Taking Vital SignsΤο Πρόγραμμα «Νοιάζομαι για την υγεία μου» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, φιλοξενείται στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος από τη Δευτέρα 7 έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45 στον 1ο όροφο) καθημερινά από τις 09.00 μέχρι τις 13.00.

Πρόκειται για δωρεάν προληπτικό έλεγχο υγείας και απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες κατοίκους και δημότες της πόλης μας. Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση, η συμβουλευτική, η πρόληψη και η θωράκιση της υγείας προσφέροντας τις παρακάτω εξετάσεις:

  • Έλεγχο αρτηριακής πίεσης
  • Ηλεκτροκαρδιαγραφικό έλεγχο
  • Μέτρηση επιπέδου σακχάρου
  • Μέτρηση επιπέδων σακχάρου
  • Μέτρηση χοληστερόλης
  • Σπιρομέτρηση

Φορέας υλοποίησης του προγράμματος είναι ο Τομέας Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τη συνεργασία της εταιρίας Coca Cola Τρία Έψιλον.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.