Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Δ. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος: Τα παιδιά των παιδικών σταθμών γίνονται "δελφινάκια" και μαθαίνουν να κολυμπούν με ασφάλεια

Δ. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος: Τα παιδιά των παιδικών σταθμών γίνονται "δελφινάκια" και μαθαίνουν να κολυμπούν με ασφάλεια

Ξεκινάει το πρόγραμμα Κολύμβησης αποκλειστικά για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας τα οποία φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνος. Με σύγχρονα εποπτικά μέσα και ειδικές ασκήσεις τα παιδιά εξοικειώνονται με την αβίαστη πλεύση και προετοιμάζονται ώστε να ενταχθούν στο πλήρες πρόγραμμα της νέας περιόδου. Η εκγύμναση θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σταδίου από εξειδικευμένους προπονητές (πτυχιούχοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. ειδικότητα κολύμβησης).

Tο κολύμπι βοηθά ψυχικά και σωματικά το παιδί. Τα οφέλη είναι ακόμη μεγαλύτερα, όταν εξοικειώνεται με το νερό από τη βρεφική ηλικία. Mε το κολύμπι γυμνάζεται ολόκληρο το κορμί του χωρίς να καταπονείται και ενισχύεται το ανοσοποιητικό του σύστημα. Παράλληλα, το παιδί «σκληραγωγείται» και ανεξαρτητοποιείται από νωρίς, καθώς από την ασφάλεια της οικογένειας μεταφέρεται σε ένα πιο ανοιχτό κοινωνικό περιβάλλον. Eπίσης, κερδίζει και συναισθηματικά, γιατί του δίνεται η ευκαιρία να παίζει, να χαλαρώνει και να «δένεται» περισσότερο με τους γονείς του.

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα 20 ευρώ μηνιαίως.

(Εκπτωση 50% σε ανέργους, τρίτεκνους , μονογονεϊκές οικογένειες)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ΕΓΓΡΑΦΕΣ: κ. Ιωάννη Φωλιά 213 2026331- 6944898826

Ραιδεστού 21 Ν. Χαλκηδόνα

2132026331,313


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.