Αρχική Νέα Δ. Ιλίου: Ανάπλαση σε τρεις παιδικές χαρές για να παίζουν τα παιδιά με ασφάλεια

Δ. Ιλίου: Ανάπλαση σε τρεις παιδικές χαρές για να παίζουν τα παιδιά με ασφάλεια

Την ανακατασκευή τριών παιδικών χαρών του Δήμου Ιλίου δρομολόγησαν με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος. Το έργο, προϋπολογισμού 280.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η αναβάθμιση και λειτουργική αποκατάσταση των παιδικών χαρών, προκειμένου να γίνουν ασφαλέστεροι χώροι, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο τραυματισμών των νηπίων και των παιδιών. Επισημαίνεται ότι η ανακατασκευή θα γίνει στα πλαίσια προγράμματος γενικότερης αναβάθμισης και πιστοποίησης των παιδικών χαρών του Δήμου Ιλίου, σύμφωνα με τον καθορισμό των νέων προϋποθέσεων και των τεχνικών προδιαγραφών. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σε τρεις παιδικές χαρές: επί της οδού Οσίου Λουκά (Ο.Τ. 814), επί των οδών Επιφανείου - Ανδρέα Παπανδρέου - Ρωμανού (Ο.Τ. 676), καθώς και επί των οδών Αγίας Βαρβάρας - Θέτιδος - Ποσειδώνος (Ο.Τ. 50β).

Οι παρεμβάσεις αφορούν μεταξύ άλλων σε εκσκαφές θεμελίων και τάφρων, διάστρωση σκυροδέματος, τοποθέτηση σιδηρών κιγκλιδωμάτων, επιστρώσεις με πλάκες τσιμέντου και με ελαστικά πλακίδια ασφαλείας, χρωματισμούς επιφανειών, προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων παιδικών χαρών, παγκακιών, πληροφοριακών πινακίδων και κάδων απορριμμάτων καθώς και σε ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες. Τέλος, σημειώνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Ιλίου και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.