Αρχική Νέα Δ. Ηρακλείου Κρήτης: Τα παιδιά θα απολαμβάνουν ασφαλές παιχνίδι στις παιδικές χαρές με την σφραγίδα της TÜV HELLAS

Δ. Ηρακλείου Κρήτης: Τα παιδιά θα απολαμβάνουν ασφαλές παιχνίδι στις παιδικές χαρές με την σφραγίδα της TÜV HELLAS

Ο Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανέλαβε το έργο Επιθεώρησης και Πιστοποίησης των Παιδικών Χαρών του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης. Με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, η συνεργασία του Φορέα με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Αναστασάκη, περιλαμβάνει την αναβάθμιση περισσότερων από πενήντα παιδικών χαρών, με σκοπό τη συμμόρφωση αυτών με τις νέες προδιαγραφές και τα πρότυπα ασφαλείας.

Το έργο της αναβάθμισης εκτείνεται χρονικά σε δύο φάσεις: Στην αρχική επιθεώρηση των παιδικών χαρών με την ταυτόχρονη σύνταξη φύλλων ελέγχου και στην επαναληπτική επιθεώρηση αυτών, μετά την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων του Δήμου, προκειμένου να εκδοθούν τα Πιστοποιητικά Συμμόρφωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα στοιχεία του Δήμου Ηρακλείου καμία παιδική χαρά δεν είχε πιστοποιηθεί από το 2009. Στο πλαίσιο αυτό, η δημοτική αρχή ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη δρομολόγηση του έργου επιθεωρήσεων και τη διενέργεια των απαιτούμενων ελέγχων, καθώς το πρώτο μέλημα όλων είναι η προστασία και η ασφάλεια των παιδιών.

Ο Φορέας TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει τεράστια εμπειρία στον τομέα Επιθεώρησης και Πιστοποίησης Παιδικών Χαρών καθώς μέχρι σήμερα έχει διεξάγει ελέγχους σε περισσότερες από 1.500 παιδικές χαρές σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχοντας πραγματοποιήσει 220 Πιστοποιήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και ακόμα 100 δήμους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.