Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Δ. Λαγκαδά: Ξεκινά το πρόγραμμα παροχής εκπτωτικών κουπονιών για να αγοράζουν καθημερινά ψωμί οι άνεργοι

Δ. Λαγκαδά: Ξεκινά το πρόγραμμα παροχής εκπτωτικών κουπονιών για να αγοράζουν καθημερινά ψωμί οι άνεργοι

artopoieioΗ Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαγκαδά, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τα Σωματεία Αρτοποιών Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης που ασκεί και προκειμένου να ανακουφίσει τις ομάδες πληθυσμού που δοκιμάζονται από την κρίση, θα διανέμει εκπτωτικά κουπόνια σε ανέργους που διαμένουν στο Δήμο μας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να αγοράζουν καθημερινά το ψωμί τους και άλλα είδη αρτοποιείου με έκπτωση 20%.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στο Γραφείο Πρόνοιας του Δήμου Λαγκαδά, στη Δ/νση: Χρ. Σμύρνης 29 στον 1ο όροφο (απέναντι από το Ειρηνοδικείο), για να παραλάβουν τα κουπόνια, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά.

Ταυτότητα (φωτοτυπία 2 όψεων) Κάρτα ανεργίας (φωτοτυπία 2 όψεων) Βεβαίωση κατοικίας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, Δ.Ε.Υ.Α.Λ. κ.α.)

Τα Αρτοποιεία που θα συμμετέχουν σε αυτή την Κοινωνική Δράση και θα φέρουν ειδικό σήμα στη βιτρίνα τους, είναι τα εξής:

1. Αρτοποιείο ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ στη Δ.Κ Λαγκαδά
2. Αρτοποιείο ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ στην Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου
3. Αρτοποιείο ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ στην Τ.Κ. Χρυσαυγής


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.