Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Δ. Μοσχάτου- Ταύρου: Ανοίγει τις πύλες του το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (29/10)

Δ. Μοσχάτου- Ταύρου: Ανοίγει τις πύλες του το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (29/10)

Z8Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 7, στο Μοσχάτο. Η λειτουργία του ΚΔΑΠ θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και προσφέρει δημιουργική απασχόληση, ενισχυτική διδασκαλία, δωρεάν μετακίνηση και ένα γεύμα. Τα παιδιά θα μπορούν να απασχολούνται στο ΚΔΑΠ από τη 13.00 το μεσημέρι μέχρι τις 21.00 το βράδυ, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Το δίκτυο των κοινωνικών δομών του Δήμου μας μεγαλώνει και γίνεται ολοένα ισχυρότερο, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών που δοκιμάζονται. Συνεργαζόμαστε εκ νέου με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για τη λειτουργία του ΚΔΑΠ, το οποίο στεγάζεται στο ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο της Αγ. Κωνσταντίνου στο Μοσχάτο. Το ΚΔΑΠ είναι μία δομή που θα στηρίξει τα μικρά παιδιά οικογενειών που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τιμήσουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας με την παρουσία τους την τελετή των εγκαινίων, υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που πραγματοποιείται στο Δήμο μας.»

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Μοσχάτου - Ταύρου

Αγίου Κωνσταντίνου 7, στο Μοσχάτο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.