Αρχική InfoMommy Νέα Δ. Μοσχάτου - Ταύρου: Κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τα προσφυγόπουλα

Δ. Μοσχάτου - Ταύρου: Κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τα προσφυγόπουλα

Πρόσκληση προς όλους τους πολίτες για ανθρωπιστική βοήθεια προς τα παιδιά των προσφύγων και τις μητέρες τους, απευθύνει ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για συγκέντρωση ρούχων και υποδημάτων, ειδών υγιεινής, είδη bebe, ξηράς τροφής (φρυγανιές, μπισκότα, κα), βρεφικού και εβαπορέ γάλατος για τα μικρά παιδιά και τις μητέρες τους οι οποίοι δοκιμάζονται ιδιαίτερα σκληρά από τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου απευθύνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους που μπορούν να διαθέσουν βρεφικά και παιδικά ρούχα και παπούτσια –σε καλή κατάσταση-, αλλά και είδη υγιεινής, γάλα εβαπορέ, γάλα βρεφικό και ξηρά τροφή, να τα συγκεντρώσουν μέχρι την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στα εξής κτίρια του Δήμου:

  • Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου, ισόγειο, Μιαούλη 60: από τις 09.00-19.00
  • Π. Δημαρχείο Ταύρου, ισόγειο, Πειραιώς και Επταλόφου: από τις 08.30 έως τις 14.30
  • Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν με οχήματα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, στο κάλεσμα για βοήθεια, μεταξύ άλλων τονίζει: «Μετά τη συγκινητική ανταπόκριση που υπήρξε στο προηγούμενο κάλεσμά μας για βοήθεια προς τους πρόσφυγες και ενώ η κατάσταση επιδεινώνεται, ζητώ ξανά τη βοήθειά σας και τη στήριξή σας, προκειμένου να ανακουφίσουμε, όσο μπορούμε, τα παιδιά και τις μητέρες τους που βιώνουν καθημερινά τις τρομαχτικές δυσκολίες της προσφυγιάς. Είμαι σίγουρος ότι για άλλη μία φορά, με τη συνδρομή όλων, θα καταφέρουμε να προσφέρουμε τα απαραίτητα σε βρεφικά είδη και ξηρά τροφή που θα κάνουν το ταξίδι αυτών των ανθρώπων λιγότερο οδυνηρό».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.