Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Δ. Νεάπολης- Συκεών: Διευρύνεται η ενισχυτική διδασκαλία και στην Γ' Γυμνασίου

Δ. Νεάπολης- Συκεών: Διευρύνεται η ενισχυτική διδασκαλία και στην Γ' Γυμνασίου

current_studentsΚαι στην τρίτη τάξη του Γυμνασίου διευρύνονται τα Εργαστήρια Ενισχυτικής Διδασκαλίας του δήμου Νεάπολης-Συκεών, προκειμένου να καλυφθούν αυξημένες ανάγκες από πλευράς ενδιαφερόμενων μαθητών για δωρεάν φροντιστήριο. Τα στελέχη του Γραφείου Παιδείας έχουν ήδη απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για εγγραφές, ενώ διανέμουν σε όλα τα γυμνάσια του δήμου σχετικό ενημερωτικό υλικό, μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν υποβάλλοντας τα δικαιολογητικά τους έως και τις 7 Νοεμβρίου. Τα φροντιστηριακά μαθήματα θα αφορούν τα Αρχαία και τα Μαθηματικά και τα τμήματα θα λειτουργήσουν στις Συκιές, και για τους μαθητές που κατοικούν στον Άγιο Παύλο, στη Νεάπολη και τα Πεύκα. Σημειώνεται ότι τα Εργαστήρια Ενισχυτικής Διδασκαλίας-Κοινωνικό Φροντιστήριο άρχισαν ήδη από τις 13 Οκτωβρίου για τις τρεις τάξεις του Λυκείου, με τη συμμετοχή 100 μαθητών και 37 εθελοντών εκπαιδευτικών. Λειτουργούν καθημερινά, με μεσημεριανό και απογευματινό ωράριο, στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκων, στο 2ο Γυμνάσιο Νεάπολης και το 2ο Λύκειο Συκεών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Παιδείας (δημοτικό κατάστημα Νεάπολης, Ελ. Βενιζέλου 125, 2ος όροφος, 2313 329500 (εσ. 558, 559, 577), 2310 615034 , kritikopoulou.katerina@n3.syzefxis.gov.gr).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter