Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Δ. Νεάπολης- Συκεών: Θα ανακατασκευαστούν πλήρως 38 παιδικές χαρές για την ασφάλεια των παιδιών

Δ. Νεάπολης- Συκεών: Θα ανακατασκευαστούν πλήρως 38 παιδικές χαρές για την ασφάλεια των παιδιών

Ένα μεγάλο έργο πνοής, που στην ολοκλήρωση του θα «γεννήσει» νησίδες χαράς για τους λιλιπούτειους κατοίκους του Δήμου Νεάπολης Συκεών, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού σε όμορφους και ασφαλείς χώρους, έχει ήδη ξεκινήσει στο Δήμο Νεάπολης Συκεών. Πρόκειται για παρεμβάσεις ευρύτατης κλίμακας σε 38 παιδικές χαρές και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες, Συκιές, Νεάπολη, Πεύκα, Άγιο Παύλο, στο πλαίσιο πέντε προγραμμάτων που περιλαμβάνουν εργασίες ανακατασκευής, συντήρησης, επισκευής, ανακαίνισης και εξοπλισμού, με τον συνολικό προϋπολογισμό να ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που καλύπτεται από το δημοτικό ταμείο.

Αρχικά, θα γίνει ανάπλαση σε 38 από τις συνολικά 44 παιδικές χαρές που υπάρχουν στο Δήμο Νεάπολης Συκεών, αρχής γενομένης από τις 17 παιδικές χαρές στις Συκιές με προϋπολογισμό 1.045.000 ευρώ. Θα ακολουθήσουν εργασίες σε 8 παιδικές χαρές στα Πεύκα με προϋπολογισμό 1.074.536 ευρώ, σε 8 στη Νεάπολη με προϋπολογισμό 606.304 ευρώ και σε 5 στον Άγιο Παύλο με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ, έργα που βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας των διαγωνισμών. Παράλληλα, θα υπάρξει μια ξεχωριστή εργολαβία για την αντικατάσταση του εξοπλισμού και την προμήθεια οργάνων και δαπέδων στις παιδικές χαρές της Νεάπολης, Πεύκων και Αγίου Παύλου με προϋπολογισμό 911.859 ευρώ, μελέτη που ήδη έχει εγκριθεί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.