Αρχική InfoSchool Λύκειο Δ. Παλαιού Φαλήρου: Σε εφαρμογή το πρόγραμμα συμβουλευτικής - επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές

Δ. Παλαιού Φαλήρου: Σε εφαρμογή το πρόγραμμα συμβουλευτικής - επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές

studentsΤο γυμνάσιο και το λύκειο σηματοδοτεί μία σημαντική φάση στη ζωή των εφήβων. Στη φάση αυτή οι έφηβοι χρειάζεται να προετοιμαστούν για την μετάβαση στην ενήλικη ζωή μέσα από διεργασίες γεμάτες ερωτήματα και αποφάσεις που αφορούν τον εαυτό τους, τις σχέσεις τους και το μέλλον τους.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, ανταποκρινόμενος στις σημερινές επιτακτικές ανάγκες των γονέων και των εφήβων προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής – προσανατολισμού προς τους δημότες, με στόχο ο έφηβος:

  • Να αναγνωρίσει τις δεξιότητες του
  • Να πάρει αποφάσεις σχετικά με τις σπουδές του και
  • Να κατασκευάσει την επαγγελματική του ταυτότητα.

Το πρόγραμμα συμβουλευτικής – προσανατολισμού προς τους δημότες, υλοποιείται εθελοντικά από την κα Κωνσταντίνα Βάμβουρα Σύμβουλο Προσανατολισμού-Κοινωνική Λειτουργό, Παιδαγωγό (πρώην Υπεύθυνη ΣΕΠ του Γραφείου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ και Υπεύθυνη ΣΕΠ του ΚΕΣΥΠ Καλλιθέας της Δ΄ Δ/ΝΣΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετούνται κάθε Τρίτη 15:30 - 21:00 μ.μ Για ραντεβού επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 210-9880299. Τα ραντεβού θα πραγματοποιούνται στο Γραφείο Παιδείας και Ψυχοκοινωνικής στήριξης 2ος όροφος, (άνωθεν ΚΕΠ Παλαιού Φαλήρου , οδός Αγίου Αλεξάνδρου 75 α )


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.