Αρχική InfoSchool Δημοτικό Δ. Πατρέων: Ξεκίνησε η ανέγερση του νέου Δημοτικού Σχολείου Βραχνέϊκων

Δ. Πατρέων: Ξεκίνησε η ανέγερση του νέου Δημοτικού Σχολείου Βραχνέϊκων

2cebf-cf83cf87cebfcebbceb5ceafcebf_1Yπεγράφη από τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου ανέγερσης του νέου Δημοτικού Σχολείου Βραχνεϊκων και ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες ανέγερσης του κτιρίου.

Το παλαιό Δημοτικό σχολείο Βραχνεϊκων επλήγη από το σεισμό της 8ης Ιουνίου 2008 και κρίθηκε κατεδαφιστέο.Έως και σήμερα οι ανάγκες στέγασης των μαθητών καλύπτονται από προκατασκευασμένες αίθουσες διδασκαλίας οι οποίες δεν καλύπτουν τις ανάγκες ενός σύγχρονου σχολικού κτιρίου. Το σχολείο που θα ανεγερθεί θα είναι δυναμικότητας 300 μαθητών και θα αποτελείται από 12 αίθουσες διδασκαλίας, 2 εργαστήρια, αίθουσα πληροφορικής κ.α. Θα κατασκευαστεί ως τριώροφο κτίριο εμβαδού περίπου 3000 τ.μ. στην θέση του παλαιού σεισμοπλήκτου Δημοτικού.

Το τελικό παραδοτέο έργο θα αποτελείται από το κτίριο διδασκαλίας με όλες τις προβλεπόμενες εγκαταστάσεις ( ηλεκτρικές , υδραυλικές κλπ) και από την διαμόρφωση του αύλειου χώρου (περιφράξεις, χώρους άθλησης, κλπ).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.