Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Δ. Πειραιά: Απαλλάσσονται από τα τροφεία των Βρεφονηπιακών Σταθμών οι τρίτεκνοι

Δ. Πειραιά: Απαλλάσσονται από τα τροφεία των Βρεφονηπιακών Σταθμών οι τρίτεκνοι

RF_Les_Diablotins_Kindergarten_004_0Την απαλλαγή των τρίτεκνων οικογενειών, από τα τροφεία στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, από την 1ην Ιανουαρίου 2014 αποφάσισε ο Δήμαρχος, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μετά την προγραμματισμένη συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα, με την Πρόεδρο του «Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά», κ.α Θεοκλήτη Μεσουρίδου, την υπεύθυνη του Γραφείου Πειραιά, κα Περδικούρη Μαρία και την Αντιδήμαρχο Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων, κα Ευαγγελία Σαρρή.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, μετά τη συνάντηση, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Με σεβασμό και αγάπη σε αυτήν την ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, αποφασίσαμε την απαλλαγή των τρίτεκνων οικογενειών από τα τροφεία στους Βρεφονηπιακούς μας Σταθμούς. Είναι το ελάχιστο προς την τρίτεκνη οικογένεια, η οποία αποτελεί την ελπίδα στην αναγέννηση της χώρας μας και στη λύση του δημογραφικού μας προβλήματος. Στηρίζουμε την οικογενειακή συνοχή σε αυτήν τη δύσκολη και επώδυνη οικονομική και αξιακή κρίση που περνάμε.»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.