Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Δ. Πεντέλης: Αυτές είναι οι τρεις ανακαινισμένες παιδικές χαρές για να παίξουν τα παιδιά ξέγνοιαστα!

Δ. Πεντέλης: Αυτές είναι οι τρεις ανακαινισμένες παιδικές χαρές για να παίξουν τα παιδιά ξέγνοιαστα!

Ο δήμος Πεντέλης ενημερώνει ότι δόθηκαν σε χρήση τρεις παιδικές χαρές, επί των οδών Δεληγιάννη & Δ. Πλακεντίας και Αν. Πολέμου & Ναυπάκτου στην Δ.Κ. Μελισσίων και η παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία της Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, ανακαινισμένες και οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τα παιδιά , στα πλαίσια του Προγράμματος «Συντήρησης Βελτίωσης και Αναβάθμισης Παιδικών Χαρών» του Πράσινου Ταμείου.

Γονείς, μην ξεχνάτε ότι η επίβλεψη σας είναι απαραίτητη όταν τα παιδιά σας παίζουν στην παιδική χαρά ούτως ώστε να αποφευχθούν οι τραυματισμοί.  Πρέπει κάθε στιγμή να εξασφαλίσουμε ότι τα παιδιά  παίζουν σωστά, σε παιχνίδια που είναι κατάλληλα για την ηλικία τους και τα οποία δεν έχουν επικίνδυνες φθορές. Τα παιδιά – ειδικότερα στην προσχολική ηλικία – δεν μπορούν να κρίνουν πάντα σωστά τις αποστάσεις και δεν έχουν τη δυνατότητα να επιβλέπουν τον εαυτό τους. Και τα μεγαλύτερα παιδιά όμως, χρειάζονται επίβλεψη επειδή συχνά θέλουν να δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όριά τους.

paidikhxaranpentelhs_1

paidikhxaramelissia_2


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.