Αρχική InfoMommy Υγεία Δ. Πεντέλης: Κλείστε ραντεβού για δωρεάν μαστογραφία

Δ. Πεντέλης: Κλείστε ραντεβού για δωρεάν μαστογραφία

545130-breast-checkΟ Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» υλοποιούν δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 40 – 69 ετών , άπορες, ανασφάλιστες ή με εισόδημα έως 6.000 ατομικό και 12.000 οικογενειακό. Θα δίνεται προτεραιότητα σε όσες γυναίκες πληρούν τα κριτήρια χαρακτηρισμού τους ως υψηλού κινδύνου (κυρίως θετικό οικογενειακό ιστορικό το οποίο πιστοποιείται από αντίστοιχα ιατρικά έγγραφα).

Η εξέταση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 20 Μαρτίου (ώρα προσέλευσης 09.00) στο Κέντρο Μαστού, Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια. Δηλώσεις συμμετοχής στο Δημαρχείο Πεντέλης , Καλαμβόκη 2α , Μελίσσια , 2ος όροφος κ. Ζαμάνου Μαρία, ώρες 08.00-15.00.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1. Φωτοτυπία ταυτότητας

2. Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος έτους 2014

3. Υπεύθυνη δήλωση περί μη ασφαλιστικής ικανότητας


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.