Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Δ. Περιστερίου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο πρόγραμμα «Κολύμβηση για όλη την οικογένεια»

Δ. Περιστερίου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο πρόγραμμα «Κολύμβηση για όλη την οικογένεια»

kids-swimmingΗ κολύμβηση χαρακτηρίζεται από πάρα πολλούς ιατρούς και παιδαγωγούς σαν το ιδανικότερο άθλημα που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση της υγείας (ψυχικής και σωματικής) και την σωματική ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων.

blog_image_news-7ea336af9f94dbfc45aca02e9b4f656bΟ δήμος Περιστερίου ξεκίνησε και φέτος το πρόγραμμα «Κολύμβηση για ΟΛΗ την Οικογένεια» στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου (Χωράφα), υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη καθηγητών Φυσικής Αγωγής. Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας (Ο.Π.Α.Α.Π.) του δήμου Περιστερίου λειτουργεί τμήματα οργανωμένα, σύμφωνα με την ηλικία των αθλουμένων και διαθέτει τα εξής τμήματα:

Παιδικό τμήμα εκμάθησης στη μικρή πισίνα από 4 ετών και άνω

Εφηβικό τμήμα εκμάθησης από 13 ετών

Τμήμα ενηλίκων ελεύθερης κολύμβησης από 18 ετών και άνω.

Οι εγγραφές άρχισαν σε όλα τα τμήματα, από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρες 8:00 μ.μ. – 13:00 μ.μ. και από 15:00 μ.μ. έως 18:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Περιστερίου (Χωράφα), Ευκαλύπτων και Πεύκων στην Κηπούπολη, στα τηλέφωνα: 2105062951-4 και 2105025380.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.