Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Δ. Πεύκης - Λυκόβρυσης: Συγκέντρωση σχολικών ειδών και γραφικής ύλης για τους οικονομικά αδύναμους μαθητές

Δ. Πεύκης - Λυκόβρυσης: Συγκέντρωση σχολικών ειδών και γραφικής ύλης για τους οικονομικά αδύναμους μαθητές

back-to-school-supplies-2Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και με δεδομένο τη δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλές οικογένειες της ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, ο δήμος Πεύκης - Λυκόβρυσης διοργανώνει για δεύτερη χρονιά εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών προκειμένου να τα μοιράσει σε μαθητές που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Η ανάπτυξη παρόμοιων κοινωνικών δράσεων είναι αδύνατη χωρίς και τη δική σας συμπαράσταση. Για τον λόγο αυτό, να συνδράμετε σε αυτή την προσπάθεια προσφέροντας γραφική ύλη και σχολικά είδη, όπως τετράδια, χαρτί Α4, μολύβια ζωγραφικής, μπογιές, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόροι, τσάντες, βοηθήματα, μολυβοθήκες, κτλ.

Η συλλογή των ειδών θα γίνεται καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ., στο χώρο του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμό, στο ισόγειο του Δημαρχείου Πεύκης, Ελ. Βενιζέλου 15Α και στο Πολυϊατρείο της Λυκόβρυσης, Ρίμινι 10. Η δράση θα ξεκινήσει από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2015. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210 6145148 -151 & 153.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.