Δ. Πυλαίας Χορτιάτη: Δηλώστε συμμετοχή στο 6ο αθλητικό και πολιτιστικό καλοκαιρινό Camp (από 16/6)

Για έκτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη υλοποιεί το «6ο αθλητικό και πολιτιστικό καλοκαιρινό Camp», με οργανωτή την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΚΕΠΑΠ). Το φετινό θερινό πρόγραμμα ξεκινά στις 16 Ιουνίου αμέσως μόλις κλείσουν τα σχολεία με στόχο να καλύψει τις αθλητικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις των παιδιών.

Το Camp στελεχώνεται από έμπειρους καθηγητές Φυσικής Αγωγής αλλά και καταρτισμένους επιμορφωτές που ξεχωρίζουν για τις γνώσεις, την ευαισθησία αλλά και την αγάπη τους για τα παιδιά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ομαδικά και ατομικά αθλήματα στους οργανωμένους αθλητικούς χώρους, να κάνουν βουτιές στο ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητήριο, να δουν κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και να χορέψουν, να ζωγραφίσουν και να παίξουν παντομίμα και μια πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται δραστηριότητες:

• Αθλητικές: Μπάσκετ, ποδόσφαιρο, στίβο, χάντμπολ, τένις ,κολύμβηση και water polo.
• Καλλιτεχνικές: ζωγραφική, κεραμική , αρχιτεκτονική για παιδιά, κατασκευές , θέατρο και θεατρικό παιχνίδι.
• Ψυχαγωγικές: κινηματογραφικές προβολές, επιτραπέζια παιχνίδια.

«Με συνέπεια και διαθέτοντας μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών χώρων για όλα τα αθλήματα, έχουμε ως βασικό μας στόχο να προσφέρουμε σε όλους τους συμμετέχοντες στιγμές χαλάρωσης, χαράς, διασκέδασης και γνώσης, αλλά και τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις σωματικές και τις πνευματικές τους ικανότητες μέσω της δημιουργικότητας και της δράσης» σημειώνει ο πρόεδρος της ΚΕΠΑΠ, Γιάννης Καρτάλης.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε περίοδο είναι 20€ ενώ τα τμήματα χωρίζονται σε τέσσερις περιόδους:

• πρώτη περίοδος: από τις 16/06 μέχρι τις 23/06,
• δεύτερη περίοδος: από τις 26/06 μέχρι τις 30/06,
• τρίτη περίοδος: από τις 03/07 μέχρι τις 07/07 και
• τέταρτη περίοδος: από τις 10/07 μέχρι τις 14/07.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στα τηλέφωνα 2313-301099. Επίσης στα τηλέφωνα 2310-345194 για το Πανόραμα, 2310-308271 για την Πυλαία και 2313-302000 για το Ασβεστοχώρι.