Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Δ. Ταύρου- Μοσχάτου: Γνωρίζουμε το βυθό της θάλασσας στα δωρεάν παιδικά μαθήματα υποβρύχιας κολύμβησης

Δ. Ταύρου- Μοσχάτου: Γνωρίζουμε το βυθό της θάλασσας στα δωρεάν παιδικά μαθήματα υποβρύχιας κολύμβησης

kid1Ένα πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα κάλεσμα στα παιδιά διοργανώνει ο Δήμος Ταύρου- Μοσχάτου, πραγματοποιώντας το πιλοτικό πρόγραµµα εκµάθησης υποβρύχιας κολύµβησης που απευθύνεται δωρεάν σε 15 παιδιά ηλικίας 10 έως 18 ετών.

screen_shot_2013-09-24_at_2.19.58_pmΣτόχος του προγράµµατος είναι να εισάγει τους νέους στην αυτόνοµη κατάδυση µε ένα ιδιαίτερα εποπτευόµενο και χαλαρωτικό τρόπο µέσα από εκπαιδευτικές συνεδρίες κατά τις οποίες το παιδί θα µάθει για το υποθαλάσσιο περιβάλλον, για τις επιστήµες της υδροβιολογίας και γενετικής, της ωκεανογραφίας, των εσωτερικών υδάτων και των θαλάσσιων βιολογικών πόρων.

scuba-diving-lessons-16Το πρώτο µέρος του προγράµµατος που θα έχει διάρκεια µέχρι τα τέλη Μαΐου περιλαµβάνει µαθήµατα θεωρητικής κατάρτισης και επισκέψεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε κέντρα υπερβαρικής-καταδυτικής ιατρικής, ενώ το δεύτερο µέρος περιλαµβάνει πρακτική άσκηση σε πισίνα και θάλασσα, υποθαλάσσια έρευνα, δειγµατοληψίες και αναλύσεις. Τα µαθήµατα του πρώτου µέρους θα πραγµατοποιούνται δύο Παρασκευές το µήνα, από τις 20.30 έως τις 22.00, στο Κλειστό Γυµναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60).

Λόγω των περιορισµένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 2109407820


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.