Αρχική InfoMommy Νέα Δ. Βριλησσίων: Μείωση στα δημοτικά τέλη για άπορους, πολύτεκνους, ΑμεΑ

Δ. Βριλησσίων: Μείωση στα δημοτικά τέλη για άπορους, πολύτεκνους, ΑμεΑ

3Kids_1Η νέα Δημοτική Αρχή των Βριλησσίων, πιστή στις δεσμεύσεις της και σταθερή στην ανάγκη στήριξης του Ανθρώπου την δύσκολη περίοδο που περνάμε, προχωρά, με συνέπεια, για μια ακόμη φορά, στην υλοποίηση του προγράμματος πρόνοιας και αλληλεγγύης που είχε εξαρχής εξαγγείλει. Κατά την 22η συνεδρίαση του ΔΣ που έγινε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου , αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία, η έγκριση του πλαισίου περί μείωσης των δημοτικών τελών, ύστερα από εισήγηση της νέας Δημοτικής Αρχής και η οποία αφορά ειδικές ομάδες πληθυσμού.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

1 .Πλήρης απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για άπορους
2. Μείωση 50% των δημοτικών τελών για πολύτεκνους
3. Μείωση 50% των δημοτικών τελών για άτομα με αναπηρία

Η προθεσμία προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών και αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους δημότες είναι από 12/12/14 έως 10/1/15.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.