Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Δ. Βύρωνα: Δηλώστε συμμετοχή στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού

Δ. Βύρωνα: Δηλώστε συμμετοχή στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού

Pipp_prenatal_class_t607Μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσετε απο κοντά τα πάντα για τις πρώτες ημέρες συντροφιά με το μωρό καθώς και όλα όσα σας απασχολούν αναφορικά με τον μητρικό θηλασμό είναι μέσα από τα προγεννητικά μαθήματα που διοργανώνει το Κέντρο Υγείας Βύρωνα και απευθύνονται σε εγκύους μετά τον 6ο μήνα κύησης, ενώ επιθυμητή είναι η συμμετοχή και του συντρόφου τους.

«Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό των συνδημοτών μας με κάθε δυνατό τρόπο και σε κάθε περίσταση. Ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θεωρούμε υποχρέωσή μας να είμαστε δίπλα στους μελλοντικούς γονείς και να στηρίξουμε ενεργά τις μητέρες βοηθώντας στην κατάλληλη προετοιμασία τους για το νέο τους ρόλο» δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται πρωινές ώρες κατόπιν ραντεβού και αποτελούνται από 7 δίωρες συναντήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Υγείας Βύρωνα (Κορυτσάς 3), στα τηλέφωνα: 213 2088823 και 213 2088824. Υπεύθυνη για το πρόγραμμα είναι η μαία Δέσποινα Κουλιανού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter