Αρχική Deco Deco: 6 εύκολοι τρόποι για Mix & Match διακόσμηση!

Deco: 6 εύκολοι τρόποι για Mix & Match διακόσμηση!

 Ανακατέψτε χρώματα, σχήματα και τεχνοτροπίες, με στυλ!

Έχετε κουραστεί από τα παραδοσιακά χρώματα του σπιτιού και θέλετε μια αλλαγή; Δείτε τις φωτογραφίες και διαβάστε τους κανόνες για Mix & Match διακόσμηση!

mix-and-match-patterns-bedroom

  • Καθορίστε την παλέτα των χρωμάτων που αγαπάτε πρώτα και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη! Πολλά μαξιλάρια, διαφορετικού ύφους, αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο μίξης!

3

  • Κατά την επιλογή των χρωμάτων αποφασίστε αν θέλετε ψυχρά η θερμά χρώματα. Χρησιμοποιήστε 2 τουλάχιστον ανακαινισμένα παλαιά έπιπλα και αρκετά pop στοιχεία!

mix-and-match-patterns-living-room-monochromatic

  • Η πιο απλή διαδρομή: συνδυάστε  λευκό με μαύρο, συν ένα χρωματιστό μοτίβο, για παράδειγμα, κόκκινο!

mix-and-match-patterns-neutral-color

  • Χρησιμοποιήστε ουδέτερα χρώματα στους τοίχους και επιλέξτε καναπέδες και καρέκλες με μοτίβα. Τολμήστε να συνδυάσετε καφέ με μαύρο!

mix-and-match-patterns-bold-color

  • Ένα έργο τέχνης, κάνει τη διαφορά και δίνει το κομμάτι του σύγχρονου, στο χώρο!

2

  • Τα έντονα χρώματα μπορεί να είναι συναρπαστικά και αναζωογονητικά, αλλά και το άσπρο -μαύρο το ίδιο! Αναμίξετε και ταιριάξετε μικρά και μεγάλα μοτίβα στα υφάσματα και στις υφές!

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.