Αρχική Deco Deco: 10 προτάσεις διακόσμησης ... με ζωάκια!

Deco: 10 προτάσεις διακόσμησης ... με ζωάκια!

Τα ζωάκια είναι ένα αγαπημένο θέμα διακόσμησης, για το παιδικό δωμάτιο!

Οι φίλοι μας τα ζώα, είναι οι πρώτοι σύντροφοι των παιδιών στα παιχνίδια και η μίμηση των φωνών τους είναι οι πρώτες του λεξούλες. Ιδιαίτερα αγαπημένο θέμα για τη διακόσμηση του βρεφικού και παιδικού δωματίου και αρκετά οικείο στα παιδικά μάτια, μια που οι ιστορίες με πρωταγωνιστές ζωάκια είναι άπειρες, πράγμα καθόλου τυχαίο!

Άλλωστε η επαφή με τα ζώα, πραγματική ή εικονική καλλιεργεί στα παιδιά τις αξίες του ανθρωπισμού, της οικολογικής συνείδησης, της ηθικής ευθύνης και του αλτρουισμού.

Επιλέξαμε για σας 10 διακοσμητικές προτάσεις, ολοκληρωμένες ή σχεδόν ολοκληρωμένες, που μπορείτε να προσαρμόσετε στην ηλικία του δικού σας παιδιού και στα γούστα του!

Απολαύστε τες!

2 3 4 5 6 7 8 9 10


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter