Αρχική Deco Deco: 12 υπέροχα coffee tables για όλα τα γούστα και τα βαλάντια!

Deco: 12 υπέροχα coffee tables για όλα τα γούστα και τα βαλάντια!

Από ξύλο οξιάς, δρυς ή χρωμιωμένο μέταλλο όλα τους είναι μοναδικά!

Το τραπέζι σαλονιού είναι ένα ιδιαίτερο έπιπλο και ίσως είναι το μοναδικό μικροέπιπλο που μπορεί να αλλάξει όλο το χώρο. Όποια κι αν είναι τα γούστα σας και οι επιλογές που έχετε κάνει για το σαλόνι σας, τα τραπέζια που σας προτείνουμε θα σας εξυπηρετήσουν πολλαπλά και θα καλύψουν και πολλές άλλες ανάγκες, εκτός από το να πίνετε τον καφέ σας!

Δώστε προσοχή στον όγκο του τραπεζιού, ιδιαίτερα εάν το σαλόνι σας δεν είναι πολύ μεγάλο. Δεν πρέπει να κλείνει το χώρο, ούτε και να είναι πολύ μικρό ώστε να μην εξυπηρετεί όλους. Ακόμα πολύ σημαντικό είναι το ύψος του τραπεζιού, εάν μάλιστα συνηθίζεται να τρώτε ή να εργάζεστε με τον υπολογιστή σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.