Αρχική Deco Deco: 5 ολοκληρωμένες προτάσεις σε παλ αποχρώσεις, για το παιδικό δωμάτιο!

Deco: 5 ολοκληρωμένες προτάσεις σε παλ αποχρώσεις, για το παιδικό δωμάτιο!

Αν δεν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα, έχετε δίκιο! Τα πιο ρομαντικά δωμάτια είναι αυτά που είναι ντυμένα στα παλ χρώματα μια παλέτα που ταιριάζει τόσο σε αγορίστικο όσο και κοριτσίστικο δωμάτιο.

Επιλέξαμε για σας 5 συνδυασμούς αυτής της παλέτας, για να πάρετε ιδέες! Μικρές λεπτομέρειες όπως κάδρα, πουά στους τοίχους, μικρά ράφια πάνω από το κρεββάτι, δίνουν στυλ και χαρακτήρα στη διακόσμηση!

2

Επιλέξτε τα απαλά χρώματα, αλλά βάλτε και μια πινελιά έντασης, επιλέγοντας κάτι σε κόκκινο, όπως είναι το μήλο της φωτο, αλλά και το φωτιστικό!

3

Σε αυτό το δωμάτιο, η ντουλάπα έχει ντυθεί με πόρτες-σπίτια και είναι μοναδική!

4

Απαλό γκρι του σύννεφου είναι βαμμένο το δωμάτιο και τα χαλάκια όπως και τα μαξιλάρια, είναι πρωταγωνιστές και κερδίζουν τα βλέμματα!

5

Ιδιαίτερη διακοσμητική ψευδαίσθηση στους τοίχους! Παίξτε με τα χρώματα, δημιουργώντας γωνίες εκεί που δεν υπάρχουν και δώστε άλλη διάσταση στο χώρο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.