Αρχική Deco Deco: Τι διακόσμηση αρέσει σε μια 14χρονη; Ας πάρουμε κάποιες ιδέες για ένα όμορφο αποτέλεσμα!

Deco: Τι διακόσμηση αρέσει σε μια 14χρονη; Ας πάρουμε κάποιες ιδέες για ένα όμορφο αποτέλεσμα!

1

Τι χρειάζεται μια 14χρονη στο δωμάτιό της; Οπωσδήποτε ένα μικρό γραφείο, για τις εργασίες που δεν μπορεί να κάνει καθισμένη στο κρεβάτι!

Στα περισσότερα 14χρονα αρέσουν τα έντονα χρώματα.

Τι χρώμα προτιμά; Μάλλον ροζ με αρκετά πουά!

2

Το κρεβάτι μπορεί να είναι μονό ή ημίδιπλο και να έχει ένα ριχτάρι στο αγαπημένο της χρώμα. Τα χρώματα είναι σημαντικό να τα έχει διαλέξει το ίδιο το παιδί και να αντανακλούν την προσωπικότητά του και να καλύπτουν την ανάγκη του για διαφοροποίηση.

4

Προτιμήστε ελαφρά έπιπλα με ροδάκια, συρόμενη συρταριέρα, κομοδίνο και βιβλιοθήκη για να μπορεί να αλλάζει τη διαρρύθμιση ανάλογα με τα κέφια της!

Μια καλή λύση είναι έπιπλα που το ένα ενσωματώνει το άλλο, όπως βιβλιοθήκη-κομοδίνο.

3

Είναι αλήθεια ότι τα παιδιά σε αυτή την ηλικία, απομακρύνονται από το χώρο του γραφείου και προτιμούν κάθε άλλο χώρο, κρεβάτι, καναπέ, πάτωμα. Όμως το γραφείο είναι καλό να υπάρχει, έστω και σε μικρότερη διάσταση.

5

Ακόμα, ένα πανό για να σημειώνει όλα όσα θέλει να θυμάται! Ημερολόγιο, φωτογραφίες, μικρές σημειώσεις ή αφιερώσεις από φίλους! Υπολογιστής, αρχειοθήκες και βιβλιοθήκες απαραίτητα!

6

Αυτό που χρειάζεται κυρίως σε αυτή τη φάση της ζωής της, είναι να υπάρχει ένας χώρος δικός της, που να μπορεί να απομονωθεί όταν το χρειάζεται ή να μπορεί να δεχτεί τις φίλες της!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.