Αρχική Deco Deco: Το γραφείο που πάει παντού!

Deco: Το γραφείο που πάει παντού!

Είναι το απόλυτα μικρό γραφείο!

Ο χώρος στο σπίτι δεν είναι αρκετός για να στήσετε το δικό σας γραφείο; Κι όμως υπάρχει τρόπος να έχετε ένα, αρκεί να είναι κρεμαστό!

Για εσάς που δεν έχετε απεριόριστο χώρο, που θέλετε όμως να έχετε ένα τραπέζι ή ένα γραφείο για ώρα ανάγκης, είναι η ιδανική λύση. Επιπλέον, αυτό το γραφείο, μπορείτε να το μεταφέρετε άνετα από χώρο σε χώρο, να το έχετε ανοικτό ή κλειστό, ακόμα και να το πάρετε μαζί σας στο εξοχικό για ένα έξτρα τραπέζι! Όταν είναι κλειστό, θα δείχνει σαν ένα απλό ντουλάπι.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν θα το βρείτε έτοιμο προς πώληση στην αγορά, ίσως ένας μαραγκός και μια φωτογραφία να σας βοηθήσουν να το αποκτήσετε!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.