Αρχική Deco Deco: Υπνοδωμάτια που ανακαλύπτουν τον κόσμο!

Deco: Υπνοδωμάτια που ανακαλύπτουν τον κόσμο!

1

Υπέροχο θέμα για διακόσμηση παιδικού δωματίου, με ένα κρεββάτι-αεροπλάνο που δεσπόζει στο χώρο και σε προετοιμάζει για τρελές πτήσεις!

Το ταβάνι έχει ζωγραφιστεί στα χρώματα του ουρανού- λευκό και γαλάζιο- και υπάρχει περιμετρικός, κρυφός φωτισμός!

2

Να μια διαφορετική πρόταση. Μια ταπετσαρία που εικονίζει τον Παγκόσμιο χάρτη! Είναι τοποθετημένη ακριβώς πάνω από το κρεββάτι και είναι τέλεια για ψηλοτάβανα δωμάτια. Η ταπετσαρία διακόπτεται από ένα κομμάτι τοίχου, βαμμένου με χρώμα για μαυροπίνακα για να μπορούν τα παιδιά να γράφουν τα μηνύματά τους!

3

Σημαντικές λεπτομέρειες το φωτιστικό και τα βάζα!

Το φωτιστικό που δίνει άπλετο φως στο χώρο είναι μεταλλικό, σε λευκό χρώμα και έχει και αυτό μια σκούρα φάσα από χρώμα για μαυροπίνακα!

4

Με το ίδιο χρώμα, έχουν διακοσμηθεί και άλλα διακοσμητικά στοιχεία του δωματίου, όπως είναι αυτά τα μικρά βάζα. Όσο κι αν ακούγεται ασυνήθιστο τα παιδιά μπορούν να διασκεδάζουν ζωγραφίζοντας με χρωματιστές κιμωλίες και να γράφουν ό,τι θα ήθελα να θυμούνται ή να βλέπουν!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.