Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Δεινόσαυροι "εισβάλλουν" στην 11η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου (8/5)

Δεινόσαυροι "εισβάλλουν" στην 11η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου (8/5)

PHOTO_DEINOSAYROS3Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στην 11η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου 2014, η οποία θα διεξαχθεί 8-11 Μαΐου 2014, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υπό τη διοργάνωση του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)/Υπουργείου Πολιτισμού της ΔΕΘ- HELEXPO, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών και Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ), του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης Βιβλίου μπορούν να επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, όπου θα τους δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του θεάτρου και να προμηθευτούν τις εκδόσεις του και συλλεκτικά είδη από θεατρικές παραστάσεις.

Επιπλέον, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στη διαμόρφωση του πολιτιστικού προγράμματος της ΔΕΒ, παρουσιάζοντας στην Παιδική/ Εφηβική Γωνιά- Γωνιά Εκπαιδευτικών, τη θεατροπαιδαγωγική δράση «Ένας δεινόσαυρος στο μπαλκόνι μου», του Σάκη Σερέφα, σε σύλληψη-σκηνοθεσία-προσαρμογή του Νίκου Βουδούρη.

Η δράση θα παρουσιασθεί την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014, στις 11 π.μ.

PHOTO_DEINOSAYROS1«Ένας δεινόσαυρος στο μπαλκόνι μου»,

Ένα υπέροχο ταξίδι, ένα ταξίδι περιπλάνησης που ξεκινά με ένα παιδί καθισμένο στον σβέρκο ενός δεινόσαυρου. Για πού ταξιδεύουν; Μα... για την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου ο δεινόσαυρος πετά ψηλά, πάνω από μνημεία και σύγχρονα κτίρια και μαζί με τον μικρό του φίλο παρατηρούν και σχολιάζουν την ιστορία της πόλης και ταυτόχρονα την καθημερινή ζωή και τις συμπεριφορές των ανθρώπων.
Μέσα από αυτή την περιπλάνηση, το παιδί σιγά-σιγά αρχίζει να αντιλαμβάνεται το πόσο παλιά και συνεχής είναι η ιστορία και πως αυτό που κανείς ζει ως παρόν, αποτελεί μαρτυρία στο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Συντελεστές:

Σύλληψη-σκηνοθεσία-προσαρμογή: Νίκος Βουδούρης
Βοηθός σκηνοθέτη: Χριστόφορος Χριστοφορίδης
Οργάνωση παραγωγής και συντονισμός ροής παρουσιάσεων: Αθανασία Ανδρώνη

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Παντελής Καλπάκογλου, Άννα Μαντά, Χρίστος Nταρακτσής, Δέσποινα Σαρόγλου, Χριστόφορος Χριστοφορίδης

Διάρκεια Δράσης: 35-40 λεπτά
Ώρες λειτουργίας Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης:
Πέμπτη: 3 μ.μ -9 μ.μ
Παρασκευή & Κυριακή: 10 π.μ- 9.μ.μ
Σάββατο 10π.μ-10 π.μ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.