Αρχική InfoMommy Συμβουλές Δείτε 7 εναλλακτικές χρήσεις για το οδοντικό νήμα

Δείτε 7 εναλλακτικές χρήσεις για το οδοντικό νήμα

Το ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το οδοντικό νήμα και σε πράγματα εκτός στόματος; Δείτε 7 τρόπους που μπορεί λίγο από αυτό το νήμα κυριολεκτικά να σας σώσει σε μια δύσκολη, και όχι μόνο, στιγμή!

Ανοίγετε το άρθρο και περιμένετε να δείτε ότι θα σας μιλήσουμε για τη στοματική υγιεινή; Λάθος! Τα υπέρ του οδοντικού νήματος τα γνωρίζετε και οι ειδικοί επί του θέματος της χρήσης του οδοντικού νήματος αναφέρονται συχνά σε αυτά. Εμείς εδώ βλέπουμε το οδοντικό νήμα ως εργαλείο και γι αυτό και μόνο θα κάνουμε λόγο!

Των πλυμένων ρούχων η ανάγκη: Δεν είναι λίγες οι φορές που η κάθε λογής απλώστρα γεμίζει από πλυμένα ρούχα στη σειρά. Τα πλυντήρια όμως συνεχίζονται και χώρος στην απλώστρα ούτε λόγος! Κανένα πρόβλημα. Δέστε οδοντικό νήμα μεταξύ δύο αντικειμένων και απλώστε τα ρούχα σας εκεί. Η αντοχή του είναι ασύλληπτη και θα σας εκπλήξει.

Μπουγάδα

Των φυτών το αποκούμπι: Το ίδιο, λόγω αντοχής, μπορείτε να κάνετε και με τα φυτά της βεράντας σας είτε πρόκειται για αναρριχητικά που χρειάζονται στηρίγματα συγκράτησης, είτε απλώς για γλάστρες που θέλετε να κρεμάσετε από την οροφή της βεράντας. Μπορούν να αντέξουν το βάρος, ενώ λόγω χρώματος θα χάνονται μέσα στον περιβάλλοντα χώρο κάνοντας τους παρατηρητές να απορούν από πού κρέμονται!

Ο σιγαστήρας των ενοχλητικών: Στάζει η βρύση σας και δεν έχετε χρήματα για την επισκευή της; Και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Δέστε οδοντικό νήμα γύρω από το στόμιο της βρύσης και αφήστε μια ουρά του να εκτείνεται έως τη ροζέτα -τάπα του νιπτήρα- νεροχύτη. Το πρόβλημα δεν θα επισκευαστεί αλλά σίγουρα θα απαλλαγείτε από τον ενοχλητικό ήχο της διαρροής.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.