Δείτε έναν εκπληκτικό συνδυασμό χρωμάτων που ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο

Το γκρι και το κίτρινο είναι δύο χρώματα που δένουν τέλεια μεταξύ τους και μπορείτε άφοβα να τα χρησιμοποιήσετε μέσα στο σπίτι σας. Συνδυάζονται πολύ εύκολα και αποτελούν έναν από τους πιο όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς για όλους εσάς που φοβάστε να ενώνετε διαφορετικά μεταξύ τους χρώματα στη διακόσμηση του σπιτιού.

Υπνοδωμάτιο: Προτιμήστε για τους τοίχους του υπνοδωματίου σας μια γκρι απόχρωση που είναι πιο διαχρονική και δεν θα την βαρεθείτε εύκολα και διακοσμήστε στη συνέχεια με γκρι και κίτρινες λεπτομέρειες. Μη φοβηθείτε να βάλετε σκούρο γκρι στους τοίχους σας. Ταιριάζει πολύ σε κρεβατοκάμαρες, είναι της μόδας και θα δώσει σοφιστικέ χαρακτήρα σε όλο το χώρο. Το απαλό γκρι είναι επίσης μια καλή επιλογή για τους τοίχους και θα δείξει το δωμάτιο πιο φωτεινό.

thehomeissue_grey08Βάλτε στο κρεβάτι σας μαξιλαράκια με κίτρινες λεπτομέρειες και σχέδια και κάποια διακοσμητικά σε κίτρινο χρώμα. Να έχετε στο μυαλό σας ότι όλα τα κίτρινα αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να αλλάζουν εύκολα, ώστε όταν βαρεθείτε το συγκεκριμένο χρώμα να το αλλάξετε με κάποιο άλλο. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αποφύγετε να επενδύσετε χρήματα σε μεγάλα και ογκώδη διακοσμητικά ή έπιπλα. Πάρτε κίτρινα μαξιλάρια, βάζα και κεριά που αλλάζουν εύκολα όποτε τα βαρεθείτε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com