Αρχική InfoMommy Νέα Δείτε για ποιο λόγο κατασχέθηκε παιχνίδι Minions σε αεροδρόμιο του Δουβλίνου

Δείτε για ποιο λόγο κατασχέθηκε παιχνίδι Minions σε αεροδρόμιο του Δουβλίνου

toys-r-us-minions-3Τα τελευταία χρόνια οι κανονισμοί ασφαλείας στα περισσότερα αεροδρόμια του κόσμου έχουν γίνει ιδιαίτερα αυστηροί λόγω των αυξημένων κρουσμάτων τρομοκρατικών επιθέσεων, με αποτέλεσμα αρκετοί ταξιδιώτες να έρχονται συχνά αντιμέτωποι με παράλογες απαγορεύσεις και περιορισμούς.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στο Δουβλίνο, όπου η Ασφάλεια του αεροδρομίου κατάσχεσε ένα παιδικό πιστόλι εμπνευσμένο από την ταινία Minions! Το αστείο περιστατικό έγινε γνωστό χάρη σε ένα tweet που δημοσίευσε φίλη της οικογένειας, η οποία σχολίασε ειρωνικά τη συγκεκριμένη κίνηση, αφού κατά την άποψή της το εν λόγω παιχνίδι δεν συνιστά σοβαρή απειλή κατά της ασφάλειας των επιβατών.

tweet"Όλα τα παιχνίδια τύπου όπλου περιλαμβάνονται στη λίστα των απαγορευμένων αντικειμένων σε πτήσεις. Δεν φτιάχνουμε εμείς τους κανόνες, αλλά φροντίζουμε να τους εφαρμόζουμε με συνέπεια. Οποιοδήποτε παιχνίδι μοιάζει με όπλο με μηχανισμό σκανδάλης απαγορεύεται να μπει σε αεροπλάνο», τόνισε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του αεροδρομίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.