Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Δείτε ποιοι επώνυμοι παρακολούθησαν την «Ειρήνη» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Δείτε ποιοι επώνυμοι παρακολούθησαν την «Ειρήνη» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

PHOTO_EIRHNH_EPIDAYROS9

Γιώργος Κωνσταντίνος- Γιάννης Ανδριανός (Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού)-Βασίλης Χαραλαμπόπουλος-Φάνης Μουρατίδης- Αθανάσιος Σκορδάς (Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας)- Σωτήρης Χατζάκης (σκηνοθέτης της παράστασης)- Γιάννης Βούρος (Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ)

Ενθουσίασε το κοινό η «Eιρήνη» του Αριστοφάνη στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Η αντιπολεμική ουτοπία του Αριστοφάνη παρουσιάστηκε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο  Επιδαύρου συγκεντρώνοντας περισσότερους από 14.000 θεατές,  οι οποίοι κατέκλυσαν το θέατρο τις δύο ημέρες επιβραβεύοντας τους ηθοποιούς της παράστασης με παρατεταμένα χειροκροτήματα.

PHOTO_2

Κώστας Γεωργουσόπουλος-Σωτήρης Χατζάκης (σκηνοθέτης της παράστασης)

Η παράσταση του ΚΘΒΕ που παρουσιάζεται σε μετάφραση Κ.Χ. Μύρη και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, συνεχίζει την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα. Πρωταγωνιστούν: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Τρυγαίος) και ο Φάνης Μουρατίδης (Ερμής). Την Παράβαση του έργου ερμηνεύει ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

PHOTO_16

Ο Μίνως Μάτσας (συνθέτης της μουσικής της παράστασης) με την κόρη του- Σωτήρης Χατζάκης (σκηνοθέτης της παράστασης)- Βασίλης Χαραλαμπόπουλος- Σάκης Μπουλάς

vouros sapountzaki

Γιάννης Βούρος , Ζωζώ Σαπουντζάκη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.