Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Δείτε πώς είναι το αγέννητο μωρό σας, σε τρισδιάστατη εικόνα

Δείτε πώς είναι το αγέννητο μωρό σας, σε τρισδιάστατη εικόνα

article-2542227-1ACE493000000578-924_634x586

Είναι ν’ αναρωτιέσαι τελικά πόσο έχει προχωρήσει η Τεχνολογία…

Αμερικάνικη εταιρία δίνει πλέον την ευκαιρία στους γονείς που περιμένουν να γεννηθεί το μωράκι τους, να δουν τη μορφή του μέσα από τρισδιάστατες εκτυπώσεις του εμβρύου σε φυσικό μέγεθος.

«Δεν θα θέλατε να γνωρίσετε το μωρό σας πριν γεννηθεί;» είναι το σλόγκαν της αμερικάνικης εταιρίας 3D Babies που εφεύρε αυτό το εκμαγείο.

Το τρισδιάστατο εκμαγείο του αγέννητου παιδιού δημιουργείται βάσει των εικόνων που έχουν προκύψει από τα υπερηχογραφήματα.

Η τρισδιάστατη εκτύπωση μπορεί να γίνει σε διαδοχικές φάσεις της ανάπτυξης του, έτσι ώστε, αν κανείς θέλει, να αποκτήσει μια ολόκληρη σειρά από τρισδιάστατα εκμαγεία, καθώς το παιδί θα ολοκληρώνει την ανάπτυξή του.

article-2542227-1ACE492300000578-160_634x447

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας τα τρισδιάστατα «μωρά» διαφημίζονται ως «προϊόν που θα αποτελέσει μια πολύτιμη οικογενειακή ανάμνηση της εγκυμοσύνης σας».

Τα εκτυπωμένα έμβρυα πωλούνται σε τρεις διαστάσεις: σε φυσιολογικό μέγεθος μήκους περίπου 20 εκατοστών (με κόστος 600 δολάρια), σε μεσαίο δέκα εκατοστών (400 δολάρια) και σε μικρό πέντε εκατοστών (200 δολάρια), σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Το μεγάλο μέγεθος αντιστοιχεί κατά μέσο όρο σε ένα έμβρυο 23 - 24 εβδομάδων.

Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει αν θέλει να απεικονίζεται το φύλο του παιδιού του στην εκτύπωση, ενώ μπορεί να επιλέξει το δέρμα του ανάμεσα σε τρεις αποχρώσεις (ανοικτή, μεσαία, σκούρα), ανάλογα και με το χρώμα των ίδιων των γονιών. Δεν διευκρινίζεται πάντως το ίδιο το υλικό που χρησιμοποιείται για την τρισδιάστατη εκτύπωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.