Δείτε πώς η Σίσσυ Φειδά δημιούργησε για την κόρη της το πιο cool παιδικό δωμάτιο! (φωτος)

Η Σίσσυ Φειδά, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή ως interior designer μέσα από την δημοφιλή εκπομπή «Σπίτι από την αρχή», δεν θα μπορούσε να μην έχει δημιουργήσει για την κόρη της ένα υπέροχο δωμάτιο!

Και όταν λέμε υπέροχο, μην φαντάζεστε ένα δωμάτιο βγαλμένο από εξώφυλλο περιοδικού με πανάκριβα έπιπλα και εντυπωσιακά διακοσμητικά: Ο λόγος για έναν χώρο, γεμάτο χρώμα και θετική ενέργεια που εμπνέει το παιχνίδι και την δημιουργία, όπως αξίζει σε κάθε παιδί!

Πριν από μερικές ώρες, λοιπόν, η γνωστή διακοσμήτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες από το δωμάτιο της 4χρονης Διώνης, με την φανταστική ταπετσαρία με τις παιδικές ζωγραφιές, πάνω στην οποία κρέμασε μερικά υπέροχα καδράκια!

Σε παλαιότερη ανάρτησή της η Σίσσυ Φειδά είχε γράψει: «Σχεδιάζοντας το δωμάτιο της κόρης μου, δεν ήταν για μένα μόνο χαρά και ευχαρίστηση, αλλά με γέμισε με ακόμα περισσότερα συναισθήματα, σκέψεις και όνειρα για την ύπαρξή της, τα όνειρά της, για το μέλλον της. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ άγγελέ μου, Διώνη μου».

Δείτε τις εικόνες από το όμορφο δωμάτιο: