Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Δείτε πώς θα προλάβετε τις εποχιακές ιώσεις με τον πιο αγνό τρόπο

Δείτε πώς θα προλάβετε τις εποχιακές ιώσεις με τον πιο αγνό τρόπο

Ο βασιλικός πολτός είναι η φυσική παχύρρευστη, βιολογική ουσία που παράγουν οι εργάτριες μέλισσες και χρησιμεύει για την αποκλειστική διατροφή της βασίλισσας. Στο βασιλικό πολτό η βασίλισσα οφείλει το μεγάλο μέγεθος, τη γονιμότητα και τη μακροβιότητα της.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του φυσικού βασιλικού πολτού ΕΛΟΒΑΡΗ είναι αναρίθμητες για τον άνθρωπο αφού, βάσει προέλευσης, αποτελεί την πλουσιότερη υγιεινή τροφή της φύσης που επιδρά θετικά στο μεταβολισμό, στην ανάπτυξη, στη μακροζωία, στις σεξουαλικές και ψυχικές διαταραχές και στις αϋπνίες. Ο βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ, παράλληλα, καταπολεμά την αδυναμία, αυξάνει τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις, ενώ είναι ιδανικό τονωτικό ρόφημα για περιπτώσεις φυσικής και πνευματικής κόπωσης.

1234667_551393538248313_1159661323_nΣε γενικές γραμμές, ο φυσικός βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και προλαμβάνει την εκδήλωση συμπτωμάτων των εποχιακών ιώσεων, δίνοντας με τον πιο αγνό τρόπο λύση στα προβλήματα που δημιουργούν το άγχος, το στρες και οι γενικότεροι εξαντλητικοί ρυθμοί του σύγχρονου ανθρώπου.

Αποκτήστε δύναμη, τόνωση, ενέργεια και ομορφιά με το βασιλικό πολτό ΕΛΟΒΑΡΗ, ο οποίος έχει υποστεί όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους και απευθύνεται σε παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους και αθλητές. Δεν προκαλεί παρενέργειες ή εθισμό και δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Συνιστάται να αποφεύγεται η λήψη βασιλικού πολτού από άτομα που έχουν εμφανίσει αλλεργίες στο μέλι, στη γύρη και στην πρόπολη.

* Διατίθεται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων

elovari_logo

ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.
Νικάνωρος 33-35, 54250 Θεσσαλονίκη
Τηλ:+30 2310 856233, Φαξ: +30 2310 821216
E-mail: elovari@elovari.gr
www.elovari.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.