Αρχική Fun Time Δείτε πώς θα στολίσετε τα περσινά τετράδια των παιδιών για το σχολείο!

Δείτε πώς θα στολίσετε τα περσινά τετράδια των παιδιών για το σχολείο!

prinΣυμβαίνει συχνά τα παιδιά μας να επιμένουν να τους αγοράσουμε ένα σωρό τετράδια που τελικά δεν τα χρησιμοποιούν. Ψάξτε λοιπόν στο γραφείο τους, ανακαλύψτε ποια είναι κρυμμένα στα συρτάρια, ολοκαίνουργια και με καθαρές σελίδες και διακοσμήστε τα δελεαστικά ώστε να τα χρησιμοποιήσουν τη νέα σχολική χρονιά.

Αν βρείτε τετράδια σπιράλ, θα χρειαστείτε απλά μερικές κορδέλες και ένα ψαλίδι. Κόψτε τις κορδέλες και περάστε μία – μία σε κάθε σπιράλ. Δέστε την κόμπο. Συνεχίστε μέχρι να στολίσετε όλο το μήκος του σπιράλ.
Θα έχετε ένα ολοκαίνουργιο τετράδιο. Κι αν το παιδάκι σας επιμένει ότι δεν το θέλει, μη στεναχωριέστε. Πάρτε το εσείς για να σημειώνετε τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, και τις υποχρεώσεις σας.

meta


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.