Δείτε πώς βιώνουν οι γυναίκες τα συμπτώματα της κακής φλεβικής κυκλοφορίας στα πόδια τους

daflon2

Κούραση, ένταση, ορθοστασία, πόνος, κράμπες, οιδήματα στα πόδια. Το τηλεοπτικό σποτ με τίτλο «Συμπτώματα», που αποτελεί και την πρώτη τηλεοπτική προβολή του φαρμάκου DAFLON 500mg, εστιάζει στο πώς βιώνουν οι γυναίκες τα συμπτώματα της κακής φλεβικής κυκλοφορίας στα πόδια τους. H νέα καμπάνια του DAFLON 500mg της Servier Hellas, που επιμελήθηκε η Just Advertising, είναι ήδη στον αέρα. Μέσα από τα μάτια καθημερινών γυναικών και με τη χρήση ειδικών εφέ, αποτυπώνονται τα συμπτώματα του πόνου, της κράμπας, του βάρους και του οιδήματος στα πόδια, αλλά και η ανακούφιση και η προστασία που τους προσφέρει το DAFLON 500mg, καθημερινά. Η καμπάνια εκτείνεται σε τηλεόραση, digital media, έντυπα και σε σημεία πώλησης-φαρμακεία. Την παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ υπογράφει η Green Olive Films, ενώ την προβολή της καμπάνιας στα Μέσα έχει αναλάβει η Ira Media.

daflon3

DAFLON 500mg, ισχυρή ανακούφιση από το αίσθημα βάρους στα πόδια
To DAFLON 500mg κυκλοφορεί σε 104 χώρες παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, έκανε την εμφάνιση του το 1991, ενώ από τον Μάιο του 2014, καταχωρήθηκε στη λίστα των ΜΗΣΥΦΑ (μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων). Το DAFLON 500mg αποτελείται από 5 φυσικά φλαβονοειδή, φυσικές ουσίες που προέρχονται από τα εσπεριδοειδή, με αποδεδειγμένη δράση στην καλή λειτουργία των φλεβών. Είναι το μοναδικό που έχει υποστεί ειδική επεξεργασία υψηλής τεχνολογίας και χάρη στη μοναδική micronisé του μορφή εξασφαλίζει διπλάσια απορρόφηση και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Κατέχει την ισχυρότερη σύσταση απ’ όλα τα φλεβοτονικά φάρμακα, στις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες. Προσφέρει ισχυρή ανακούφιση από το αίσθημα βάρους στα πόδια, το πρήξιμο, τον πόνο και τις κράμπες και προστατεύει το φλεβικό σύστημα σε βάθος χρόνου, καθυστερώντας την εξέλιξη της φλεβικής νόσου. Ενδείκνυται για άντρες και για γυναίκες.

daflon4

Γνωρίζουμε τη Servier
Η Servier ιδρύθηκε το 1954 και σήμερα είναι ο 1ος γαλλικός ανεξάρτητος Φαρμακευτικός Όμιλος. Είναι παρούσα σε 140 χώρες, με περισσότερους από 21.000 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 3.000 απασχολούνται στην Έρευνα. Η Servier δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1978. Δείτε περισσότερα στο www.servier.gr

daflon1