Αρχική Γωνιά του μαθητή Δείτε πόσο ωραία παιχνίδια έφτιαξε στην αυλή του σχολείου ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Θρακομακεδόνων

Δείτε πόσο ωραία παιχνίδια έφτιαξε στην αυλή του σχολείου ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Θρακομακεδόνων

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως κάθε φορά που μας στέλνετε φωτογραφίες από τις ωραίες πρωτοβουλίες που λαμβάνουν οι Σύλλογοι Γονέων στα σχολεία σας, είτε πρόκειται για ζωγραφιές στους τοίχους, είτε για όμορφα ενθαρρυντικά μηνύματα στις σκάλες, είτε για κάποιο εκπαιδευτικό ή οικολογικό πρόγραμμα.

Σε μια εποχή που τα δημόσια σχολεία είναι σχεδόν εγκαταλειμμένα στο έλεός τους από το υπουργείο, που οι δήμοι δεν διαθέτουν επαρκή κονδύλια για τη συντήρηση ή την ανακαίνισή τους και που -ίσως το πιο απογοητευτικό- οι ίδιοι οι γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους σε αυτά, είναι κατά την πλειοψηφία τους εντελώς αδιάφοροι σε ό,τι έχει να κάνει με τον εξωραϊσμό τους, οι Σύλλογοι Γονέων αποτελούν φάρους ελπίδας.

Δεν θα σταθούμε στο τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να γίνεται στα δημόσια σχολεία, ώστε να γίνουν πραγματικά ασφαλείς, υγιείς και ευχάριστοι χώροι μάθησης, γιατί η κουβέντα αυτή είναι μεγάλη και εξαιρετικά δυσάρεστη. Θα επιμείνουμε, όμως, να προβάλλουμε όλες τις καλές προσπάθειες των Συλλόγων που δεν σταματούν να προσφέρουν, επιδιώκοντας να κάνουν τον σχολικό κόσμο των παιδιών λίγο καλύτερο.

Αυτή τη φορά, οι εικόνες μας ήρθαν από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θρακομακεδόνων, με τον πολύ ενεργό Σύλλογο Γονέων, ο οποίος ομόρφυνε την αυλή του σχολείου, με διασκεδαστικά παιχνίδια που προάγουν την άσκηση, τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία!

Όπως βλέπετε από τις παραπάνω φωτογραφίες, το έργο αυτό δεν είναι ούτε υπερβολικά δύσκολο, ούτε κοστοβόρο. Κι όμως, μπορεί να κάνει το σχολικό διάλειμμα των παιδιών πολύ πιο διασκεδαστικό!

Μπράβο στον Σύλλογο Γονέων!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.