Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Δείτε σε 37'' πόσο εσφαλμένα είναι τα στανταρντ μας για την ιδανική ομορφιά

Δείτε σε 37'' πόσο εσφαλμένα είναι τα στανταρντ μας για την ιδανική ομορφιά

o-que-se-consegue-fazer-com-o-photoshop-uma-mulher-em-37-segundos

Το Adobe Photoshop είναι ένα πρόγραμμα με τεράστιες δυνατότητες στην επεξεργασία εικόνων. Καλύτερα, θα λέγαμε, είναι ένα πρόγραμμα ικανό να κάνει θαύματα, μεταμορφώνοντας στην κυριολεξία την πρωτότυπη εικόνα.

Ας έρθουμε τώρα στη δική μας περίπτωση. Των γυναικών, που δεν σταματάμε να θαυμάζουμε τις αψεγάδιαστες, σχεδόν ψεύτικες φιγούρες των μοντέλων στα περιοδικά, ξεχνώντας ή παραβλέποντας το γεγονός ότι πρόκειται για μια "κατασκευή".  Κάπως έτσι ξεκινά και ο αέναος αγώνας μας για την απόκτηση του τέλειου σώματος -που ποιος το έχει τελικά;- εφαρμόζοντας πολλές φορές μέχρι και καταστροφικές για την υγεία μας δίαιτες. Λοιπόν, φτάνει πια. Ας σταματήσουμε να βάζουμε στόχους, που, δυστυχώς, όταν δεν τους "πιάνουμε" μας βυθίζουν στην απογοήτευση. Ας δούμε το σώμα μας όπως πραγματικά είναι, με τις μικρές του ατέλειες και ας το αγαπήσουμε.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτούμε και να υιοθετήσουμε "κακές" συνήθειες. Αν βάλουμε στη ζωή μας την άσκηση και τη σωστή διατροφή, αυτοί οι δύο παράγοντες από μόνοι τους αρκούν για να κάνουν τη διαφορά. Και να φτιάξουν το προσωπικό μας θαύμα, για το οποίο θα είμαστε παραπάνω από υπερήφανες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.