Αρχική InfoMommy Νέα Δείτε στο βίντεο τη διάσωση μικρούλας από το πλυντήριο ρούχων

Δείτε στο βίντεο τη διάσωση μικρούλας από το πλυντήριο ρούχων

stuck in washing machine

Είναι γνωστό ότι τα παιδιά έχουν μεγάλη περιέργεια. Η οποία, δυστυχώς, συχνά μπορεί να βάλει όλη την οικογένεια σε μπελάδες.

Έτσι, η περιέργεια μιας μικρής από την Κίνα την ώθησε αυτή τη φορά να δει τι ακριβώς υπάρχει μέσα στο πλυντήριο ρούχων. Βέβαια, το τι επακολούθησε η μικρή Κινέζα μάλλον θα το θυμάται σε όλη της τη ζωή.  Και φυσικά θα την κάνει πιο προσεκτική στα λόγια της μητέρας της για το πώς θα αποφεύγει ό,τι είναι επικίνδυνο γι' αυτήν.

Το κοριτσάκι μπήκε μέσα στο πλυντήριο, θέλοντας να «εξερευνήσει» το εσωτερικό του, ωστόσο, σφήνωσε μέσα στο μηχάνημα, κάνοντας αδύνατο, ακόμη και για τους γονείς της να το απελευθερώσουν.

Πανικόβλητη η μητέρα κάλεσε στη συνέχεια την Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τη μικρή.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκα 14 λεπτά και αρκετά εργαλεία για να βγάλουν το από το πλυντήριο το κοριτσάκι, το οποίο, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.