Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Δείτε στο χιουμοριστικό βίντεο πώς να "ξεφύγετε" από το μωρό χωρίς να το ξυπνήσετε

Δείτε στο χιουμοριστικό βίντεο πώς να "ξεφύγετε" από το μωρό χωρίς να το ξυπνήσετε

babysleepΠόσοι γονείς από εσάς κοιμίζετε στην αγκαλιά το μωράκι σας και μόλις το βάζετε στην κούνια του αρχίζει να κλαίει; Τότε είναι η στιγμή που αισθάνεστε ότι όλος ο κόπος σας έχει πάει χαμένος και...ξανά από την αρχή!

Το να κοιμήσετε το μωράκι σας απαιτεί τεράστια προσπάθεια και υπομονή, όμως το να καταφέρετε να φύγετε από δίπλα του χωρίς να το ξυπνήσετε χρειάζεται ιδιαίτερες δεξιότητες!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε αστείους τρόπους που οι γονείς χρησιμοποιούν για να "ξεφύγουν" από τα μωρά τους που έχουν μόλις αποκοιμηθεί. Κι ενώ αυτές οι κινήσεις ninja απαιτούν πολλή φαντασία και πρωτίστως καλή φυσική κατάσταση, στην πραγματικότητα καμία μητέρα δεν θα έβαζε το μωρό της να κοιμηθεί μπρούμυτα ή αγκαλιά με το αρκουδάκι του. Όμως, αυτά είναι τα γλυκά "βάσανα" της μητρότητας!

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.