Αρχική Νέα Δείτε τα σκίτσα του Puuung και θα καταλάβετε γιατί η αγάπη βρίσκεται στα μικρά, καθημερινά πράγματα

Δείτε τα σκίτσα του Puuung και θα καταλάβετε γιατί η αγάπη βρίσκεται στα μικρά, καθημερινά πράγματα

13213-1024x538

Εικόνες όμορφες, τρυφερές, που σε αφήνουν με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη και κυρίως με την αίσθηση ότι δεν θέλεις να τελειώσουν. Ο καλλιτέχνης με το ψευδώνυμο Puuung ζωγράφισε μερικές από τις πιο όμορφες και συγκινητικές εικόνες που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό με επίκεντρο ένα ζευγάρι σε μικρές, καθημερινές πράξεις ζωής. Τι είναι αυτό που το λέμε λοιπόν "αγάπη"; Εύκολα θα το διαπιστώσει καθένας από εμάς, βλέποντας τα σκίτσα του Puuung.

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-1__700

Αλλά και τα νοήματα είναι πολλά και αληθινά. Ο καλλιτέχνης αποτυπώνει μικρές σκηνές από την καθημερινότητα ενός ζευγαριού που μπορεί να το φέρουν πιο κοντά, να γεμίσουν την ψυχή ζεστασιά. Ας δούμε ένα προς ένα τα σκίτσα του και ας παραδειγματιστούμε. Έπειτα ας προσπαθήσουμε να βρούμε μέσα στη δική μας καθημερινότητα αυτές τις μικρές και τόσο πολύτιμες χαρές.
sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-2__7001

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-3__7001

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-4__7001

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-5__700sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-6__700sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-7__700sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-8__700sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-9__700sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-16__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-17__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-18__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-19__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-20__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-22__700


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.