Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Δείτε τη διαφήμιση που εξόργισε τις μαμάδες στο διαδίκτυο!

Δείτε τη διαφήμιση που εξόργισε τις μαμάδες στο διαδίκτυο!

upl55b65e34092e0Αυτή η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την εταιρεία Bugaboo έχει διχάσει τις μαμάδες ανά τον κόσμο, σε μερικές από τις οποίες έχει προκαλέσει γέλιο και στις υπόλοιπες θυμό και οργή!

Στη φωτογραφία απεικονίζεται το 23χρονο μοντέλο Ymre Stiekema από την Ολλανδία, η οποία τρέχει με την 2 ετών κορούλα της στο καρότσι και φορώντας μόνο ένα ασπρόμαυρο μπικίνι! Μάλιστα, η εικόνα αναρτήθηκε με το σχόλιο: "Το διάσημο μοντέλο κρατά τη σιλουέτα του σε φόρμα με το καρότσι Bugaboo Runner", γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις πελάτισσες της εταιρείας και γενικότερα στους χρήστες του διαδικτύου.

Πολλές ήταν οι μητέρες που έσπευσαν να κρίνουν τη διαφήμιση, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν μια γυναίκα που έχει γεννήσει μόλις να έχει το σώμα μοντέλου και κατηγορώντας την εταιρεία για μη ρεαλιστικές απεικονίσεις των γυναικών με τις οποίες οι καθημερινές μητέρες δεν μπορούν να ταυτιστούν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.