Αρχική InfoMommy Νέα Δείτε τι έκανε ένας καθηγητής Πανεπιστημίου όταν το μωρό φοιτήτριας άρχισε να κλαίει!

Δείτε τι έκανε ένας καθηγητής Πανεπιστημίου όταν το μωρό φοιτήτριας άρχισε να κλαίει!

universityΟ καθηγητής Sydney Engelberg από το Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ άφησε με το στόμα ανοιχτό όλους όσους παρακολουθούσαν τη διάλεξή του, όταν το μωρό μιας φοιτήτριας άρχισε να κλαίει...

Η αμήχανη μαμά προσπάθησε να φύγει από την τάξη, αλλά ο καθηγητής -πατέρας τεσσάρων παιδιών και παππούς άλλων πέντε- πήρε το παιδί στην αγκαλιά του και προσπάθησε να το ηρεμήσει, χωρίς να διακόψει ούτε στιγμή το μάθημα!

Σύμφωνα με την κόρη του, ο 45χρονος καθηγητής επιτρέπει στις μητέρες που παρακολουθούν τις διαλέξεις του να φέρνουν τα παιδιά τους στο αμφιθέατρο, ακόμα και να τα θηλάζουν! Καμία μητέρα δεν θα πρέπει να έχει να επιλέξει ανάμεσα στην απόκτηση ενός παιδιού και την εκπαίδευση.
lecturer-soothes-crying-baby-professor-sydney-engelberg-hebrew-university-2


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.