Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Δείτε τις hair stylist δημιουργίες απ’ το καλλιτεχνικό show της Redken

Δείτε τις hair stylist δημιουργίες απ’ το καλλιτεχνικό show της Redken

DSC_0107L
Η Ημερίδα Έμπνευσης της Redken είχε καλεσμένη την κορυφαία αμερικανίδα Redken Artist: Gaby Miley.

H Redken, Νο1 Αμερικάνικη Επαγγελματική Μάρκα, υποδέχθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την κορυφαία αμερικανίδα Redken Artist κα Gaby Miley (Γκάμπι Μάιλι), για ένα μοναδικό, εκπαιδευτικό show γεμάτο έμπνευση και δημιουργία.

DSC_0977L

«Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Από το λίγο διάστημα που βρέθηκα εδώ, διαπίστωσα ότι οι έλληνες κομμωτές αγαπάνε αυτό που κάνουν, έχουν πάθος για τη δουλειά τους παρακολουθούνε τις τάσεις της μόδας και είναι ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και προκλήσεις. Η Redken και εγώ είμαστε δίπλα σε κάθε hairstylist που θέλει απλώς να κάνει τους ανθρώπους πιο όμορφους και κατ’ επέκταση να αλλάξει τη ζωή τους…» αναφέρει η Gaby.

DSC_0645L

Στο καλλιτεχνικό show της Redken, περισσότεροι από 200 επαγγελματίες του κομμωτικού κλάδου, από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, είχαν την ευκαιρία να βιώσουνε την ενέργεια της Νέας Υόρκης και τον παλμό της 5ης Λεωφόρου της μόδας. Τα hairtrends που θα κυριαρχήσουν το 2014 και που παρουσιάστηκαν στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, αποδόθηκαν βήμα βήμα από την Gaby Miley και την ομάδα των Ελλήνων Redken Artists.

DSC_0336L

Εκτός από την καλλιτεχνική εμπειρία Redken, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από την αμερικανίδα hairstylist για επιχειρηματικά tips και βέλτιστες πρακτικές που θα τους βοηθήσουν στην αύξηση του πελατολογίου τους και των εσόδων τους.

Επισκεφθείτε για περισσότερες ιδέες το: https://www.facebook.com/RedkenGR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.