Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Δείτε το ανατρεπτικό βίντεοκλιπ μιας οικογένειας που εύχεται "Καλά Χριστούγεννα"

Δείτε το ανατρεπτικό βίντεοκλιπ μιας οικογένειας που εύχεται "Καλά Χριστούγεννα"

maxresdefaultΞεχάστε τις κλασικές Χριστουγεννιάτικες κάρτες με τις οποίες ευχόμαστε οικογενειακώς καλές γιορτές σε γνωστούς και φίλους και δείτε πώς η οικογένεια Raleigh διάλεξε φέτος να στείλει τις καθιερωμένες ευχές.

Γονείς και παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έφτιαξαν μια κάρτα βίντεοκλιπ στον γνωστό ιστότοπο YouTube. Έχοντας ως επιλέξει ως τραγούδι ορόσημο που εκφράζει την πορεία της οικογένειας τη φετινή χρονιά την κλασική επιτυχία των REM "It's The End Of The World," κατάφεραν να χωρέσουν στο δικό τους βίντεο όλες τις αγαπημένες στιγμές, όλα τα κατορθώματα των γονέων και παιδιών κατά τη διάρκεια της χρονιάς και έφτιαξαν ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο βιντεάκι γεμάτο αγάπη και οικογενειακή ευτυχία.

Τι λέτε θα φτιάξετε κι εσείς το δικό σας;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.