Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Δείτε το "Mud, Ένα καλοκαίρι", αξίζει

Δείτε το "Mud, Ένα καλοκαίρι", αξίζει

mud-wallpaper

Από τις καλύτερες ταινίες του 2013 και ό,τι πρέπει για θερινό σινεμά. Μια ιστορία ενηλικίωσης, στο ύφος του “Stand By Me”, στον αμερικανικό νότο. Μια ταινία συγκινητική, σοβαρή και ταυτόχρονα όμορφα αστεία, το “Mud” μιλάει τόσο στην καρδιά των εφήβων όσο και των ενηλίκων.

mud

Η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής: “Ο Ellis (Tye Sheridan) και ο Neckbone (Jacob Lofland), δυο παιδιά που ζουν στις όχθες του Μισισιπή, ανακαλύπτουν μια βάρκα πάνω στα κλαδιά πανύψηλων δέντρων.

mud-movie
Ο μυστηριώδης φυγάς Mud (Matthew McConaughey) κρύβεται σε ένα νησί του Mississippi αποφασισμένος να ξεφύγει από τους διώκτες του για να μπορέσει να ξανασυναντήσει την "αδελφή ψυχή" του Juniper (Reese Witherspoon). Όταν συναντά τα δύο δεκατετράχρονα αγόρια, αυτά γοητευμένα αμέσως συμφωνούν να τον βοηθήσουν και μια περίεργη φιλία δημιουργείται μεταξύ τους. Αν και είναι δύσκολο για τα αγόρια να διακρίνουν τι είναι αλήθεια και τι όχι σε σχέση με τον χαρισματικό Mud, o Ellis (Tye Sheridan) θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει ο νέος του φίλος να δραπετεύσει και να ενωθεί με τον έρωτα της ζωής του.

e8eded167459c5b3f0059ec3d97003f1

Σκηνοθεσία: Jeff Nichols, Ηθοποιοί: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Tye Sheridan, Jacob Lofland, Sam Shepard, Ray McKinnon, Sarah Paulson, Michael Shannon, Joe Don Baker

ΔΙΑΝΟΜΗ

» Seven Films


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.