Αρχική InfoTeens Σχέσεις - Ψυχολογία Δείτε το: Πώς αντιδρούν τα αγόρια όταν τους ζητούν να χτυπήσουν ένα κορίτσι;

Δείτε το: Πώς αντιδρούν τα αγόρια όταν τους ζητούν να χτυπήσουν ένα κορίτσι;

slap-request-mainΤι θα συμβεί όταν βάλεις ένα αγόρι μπροστά από ένα κορίτσι και του ζητήσεις να την χαστουκίσει; Πώς θα αντιδράσει το μικρό παιδί στην πρόκληση για να γίνει επιθετικό εναντίον ενός κοριτσιού; Θα το χειριστεί όπως ακριβώς θα έκανε ένας ενήλικας ή θα αρνηθεί να συμμετάσχει;
slap-her-reaction

Στο βίντεο που θα ακολουθεί θα δείτε το κοινωνικό πείραμα που εμπνεύστηκε και υλοποίησε ο δημοσιογράφος Luca Lavarone σε μια προσπάθεια να θίξει το ζήτημα της άσκησης βίας απο μέρους των αντρών στις γυναίκες. Στα πλαίσια του εγχειρήματος, ζητήθηκε σε μερικά παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών αρχικά να συστηθούν σε ένα όμορφο κορίτσι, εν συνεχεία να της κάνουν ένα κομπλιμέντο, να την κάνουν να γελάσει αλλά και να της τραβήξουν την προσοχή. H ανατροπή όμως έρχεται όταν τους ζητείται να την χαστουκίσουν. Δείτε την απίστευτη αντίδρασή τους:

1 χρόνος μέσα από τις φωτογραφίες μιας γυναίκας (Βίντεο). Πώς η κακοποίηση καταστρέφει την ομορφιά της ζωής

Μία στις 14 γυναίκες, παγκοσμίως, πέφτει θύμα σεξουαλικής βίας από κάποιον άλλον, εκτός του συντρόφου της


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.